LiveZilla Live Help

Η πόλη σας

Ολες οι πόλεις

captcha

Πολιτική Απορρήτου

 

Το www.«enternow.gr» ανήκει στην «Εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «4creations», επωνυμία (ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ)  που εδρεύει στην διεύθυνση Κουντουριώτου 46 στο Περιστέρι (ΑΦΜ 099320752) ΔΟΥ Β ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλούμενη εφεξής ««Εταιρεία»».
Το παρόν αποτελεί το συμφωνητικό που ισχύει μεταξύ της «Εταιρείας» και όσων επισκέπτονται καλούμενοι εφεξής «Επισκέπτες» ή κάνουν χρήση των όποιων υπηρεσιών ή παροχών της δικτυακής τοποθεσίας ««enternow.gr», καλούμενοι εφεξής «Μέλη» σε σχέση με την συλλογή, επεξεργασία, διαχείρηση και προστασία  των προσωπικών τους δεδομένων.

Το «enternow.gr» αποτελεί την δικτυακή τοποθεσία μέσω της οποίας προβάλλονται και προωθούνται προς τους «Επισκέπτες» και τα «Μέλη» της, ειδικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών των συνεργαζόμενων εταιρειών καλούμενες στο εξής «Έμποροι» με το «enternow.gr» καλούμενο εφεξής «enternow» ή site.
Το «enternow.gr» απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους χρήστες είναι άνω των 18 ετών έχουν πρόσβαση στη δικτυακή τοποθεσία από την Ελλάδα. Τα προϊόντα-υπηρεσίες που προωθούνται μέσω του «enternow.gr» δεν διατίθενται για χρήση εκτός Ελλάδας και ως εκ τούτου η «Εταιρεία» ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που η πρόσβαση της δικτυακής τοποθεσίας «enternow.gr» πραγματοποιείται απο τοποθεσίες εκτός Ελλάδος.
Προκειμένου ο «Επισκέπτης» του «enternow» να επωφεληθεί των προσφορών που παρουσιάζονται μέσω του site θα πρέπει προηγουμένως να εγγραφεί ως μέλος δημιουργώντας τον προσωπικό του λογαριασμό. Προϋπόθεση για να γίνει κάποιος από επισκέπτης μέλος είναι, να είναι κάτοικος Ελλάδας και να είναι άνω των 18 ετών. Η διαδικασία δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού περιλαμβάνει την υποβολή προσωπικών δεδομένων όπως όνομα, επίθετο, επάγγελμα, διεύθυνση, χρονολογία γέννησης και όποια άλλη πληροφορία κρίνεται απαραίτητη για την νομιμότητα της συναλλαγής ή την έκδοση του σχετικού παραστατικού από τον «Έμπορο».  
Η διαδικασία εγγραφής στο “enternow” συνεπάγεται την αποδοχή των όρων του παρόντος από το «Μέλος» που πραγματοποίησε την εγγραφή.   
Το «enternow» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των «μελών» για όσο χρόνο διαρκεί η συναλλακτική τους σχέση με το «enternow». Με την λήξη της συναλλακτικής τους σχέσης τα στοιχεία αυτά διαγράφονται.  
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνουν τα «Μέλη» του «enternow» προορίζονται για την διασφάλιση της ορθής και νόμιμης λειτουργίας του site και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να γνωστοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 όπως ισχύει μέχρι σήμερα και αφορά την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Η «Εταιρεία» δύναται να κάνει χρήση των πληροφοριών που είναι αποσυνδεμένες με τα προσωπικά στοιχεία του «μέλους», για στατιστικούς και ενημερωτικούς σκοπούς όπως ενημερωτικά e-mail (newsletters) ψηφοφορίες εκτός αν τα «μέλη» δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.  
Αν τα μέλη δεν επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails μπορούν να διαγραφούν από το αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις κάνοντας χρήση του συνδέσμου «διαγραφή από το newsletter”
Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους εξαιρουμένων των «Εμπόρων».
Τα μέλη του «enternow.gr» είναι υπεύθυνα για την διαφύλαξη της μυστικότητας του προσωπικού τους κωδικού και πρέπει να ενημερώνουν την «Εταιρεία» σε οποιαδήποτε περίπτωση παραβίασης του προσωπικού ηλεκτρονικού τους λογαριασμού.
Η «Εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει αυτόματα τον επισκέπτη/χρήστη του «enternow.gr» σε περίπτωση που έχει στοιχεία για πιθανή κακόβουλη χρήση.
Η «Εταιρεία» κατόπιν νόμιμου αιτήματος των αρμοδίων αρχών υποχρεούται να κοινοποιήσει στοιχεία που ανήκουν σε πιθανούς κακόβουλους χρήστες του «enternow.gr».
Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αγορά από τα «μέλη» ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση των σχετικών παραστατικών τα οποία διατηρούνται στο αρχείο της εταιρείας και γνωστοποιούνται και στον εκάστοτε «Έμπορο».
Σε καμία περίπτωση όμως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αρχειοθετούνται από την «Εταιρεία» ή από τους «Εμπόρους». Η πιστωτική κάρτα των «μελών» χρεώνεται μόνο μία φορά κατά τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Οι όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων των συναλλαγών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου που υιοθετεί ο συνεργαζόμενος χρηματοπιστωτικός οργανισμός «paypal» και η «Εταιρεία» ουδεμία ευθύνη φέρει.  

Η «Εταιρεία» δύναται να συλλέγει την Internet Protocol διεύθυνσή σας (IP) προκειμένου να διευκολυνθεί η αναγνώρισή σας δεδομένο σημαντικό για την διάγνωση προβλημάτων του διακομιστή μας και της γενικά της ορθής λειτουργίας του site.  
H «Eταιρεία» χρησιμοποιεί την τεχνολογία «cookies» για να αποθηκεύσει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες περιήγησης διαδικτύου (browser) σας, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο υπολογιστής και κατά συνέπεια και το «μέλος» έχει επισκεφθεί το site στο παρελθόν, δεδομένο σημαντικό για την ορθή λειτουργία του site καθώς ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κακόβουλης χρήσης του site.

Τα «μέλη» μπορούν να διορθώσουν, διασταυρώσουν ή διαγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή.

Τέλος σημειώστε ότι η Παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων αποτελεί σύμβαση μεταξύ της «Εταιρείας» και των «μελών» της, την οποία η «Εταιρεία» δύναται να τροποποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα αρκεί να ενημερώνει τα «μέλη» για τις τροποποιήσεις της σύμβασης μέσω ανάρτησης των τροποποιήσεων στο site.

Η συνεχιζόμενη χρήση του «enternow» από τα «μέλη» συνεπάγεται πλήρης αποδοχή της ισχύουσας σύμβασης από τα «μέλη». 

Facebook